Dissabte 22 de maig de 2021 al Centre Cultural i d’Esbarjo

ANDREA MOTIS TRIO

Andrea Motis veu i trompeta

Joan Chamorro contrabaix

Josep Traver guitarra

Andrea Motis presenta en format trio alguns dels temes que formen part dels seus últims dos CD, per als segells Impulsi i Verve.

El trio Motis Chamorro Traver, després de més de 10 anys tocant junts i recórrer mig món, tenen un so molt conjuntat, un compenetració meravellosa sobre de l’escenari i moltes ganes de compartir la seva música amb l’audiència. Andrea Motis ha consolidat la seva carrera internacional i és en l’actualitat una dels músics de jazz més sol·licitades en tots els festivals de el món.

Dissabte 29 de maig de 2021 al Centre Cultural i d’Esbarjo

DUMPY LOBSTERS

Francesc Puig, clarinet

Oscar Font, trombó i veu

Artur Regada, contrabaix i veu

Josep Traver , guitarra

Quartet integrat per músics de Barcelona ben coneguts en l’àmbit del jazz clàssic. Dumpy Lobsters (‘llagostes grassonetes’) ofereix un repertori de temes clàssics del jazz tradicional tot conferint-hi una gran dosi d’humor, tant en les traduccions de les lletres dels temes com en la relació que estableixen amb el públic durant el concert. Un espectacle que pot recordar la manera de fer del llegendari Rat Pack. Dumpy Lobsters ofereix un jazz de qualitat però alhora reivindica la importància d’allò que els nord-americans anomenen “entertainment”.

Dissabte 5 e juny de 2021 al Centre Cultural i d’Esbarjo

“Faig el que Gill Evans em va dir fa molts anys: «Sempre deixa la gravadora engegada». Si, mai l’apagaré. (…) En una actuació, en realitat, no es pot tornar a fer el mateix perquè un no recorda què és el que ha fet.” Miles Davis.

Aquesta frase defineix els orígens del primer disc del grup MQUARTET, uns grup d’amics que es troba per tocar composicions pròpies i estàndards amb la voluntat que cada cop que toquen cada peça esdevingui única. Es tracta d’una formació amb influències molt variades, des del Jazz clàssic, al millor Jazz dels anys 50 i fins avui. Ens presentaran el seu primer disc, creat i gravat a Sant Pol, així com alguna nova peça encara inèdita en directe.

David Montero, saxo

Isabel Membrilla, piano

Ricard Molina, bateria

Pol Maresma, contrabaix

Tags

Comments are closed