Dissabtes 23 i 30 de maig i 6 de juny de 2020, a les 10 del vespre al Centre Cultural de Sant Pol de Mar

MOTIS CHAMORRO TRAVER TRIO 

Andrea Motis, veu i trompeta 

Joan Chamorro, contrabaix 

Josep Traver, guitarra 

Andrea Motis presenta en format trio alguns dels temes que formen part dels seus últims dos CD, pels segells Impulsi i Verve. 
El trio Motis Chamorro Traver, després de més de 10 anys tocant junts i recórrer mig món, tenen un so molt conjuntat, una compenetració meravellosa sobre de l’escenari i moltes ganes de compartir la seva música amb l’audiència.  Andrea Motis ha consolidat la seva carrera internacional i és en l’actualitat una dels músics de jazz més sol·licitades en tots els festivals del món. 

MQUARTET

David Montero, saxo

Isabel Membrilla, piano

Ricard Molina, bateria

Pol Maresma, contrabaix

“Faig el que Gill Evans em va dir fa molts anys: «Sempre deixa la gravadora engegada». Si, mai l’apagaré. (…) En una actuació, en realitat, no es pot tornar a fer el mateix perquè un no recorda què és el que ha fet.” Miles Davis.

Aquesta frase defineix els orígens del primer disc del grup MQUARTET, un grup d’amics que es troba per tocar composicions pròpies i estàndards amb la voluntat que cada cop que toquen, cada peça, esdevingui única. Es tracta d’una formació amb influències molt variades, des del Jazz clàssic, al millor Jazz dels anys 50 i fins avui. Ens presentaran el seu primer disc, creat i gravat a Sant Pol, així com alguna nova peça encara inèdita en directe.

DUMPY LOBSTERS

Francesc Puig, clarinet 

Oscar Font, trombó i veu 

Artur Regada, contrabaix i veu 

Xavier Algans, piano 

Quartet integrat per músics de Barcelona ben coneguts en l’àmbit del jazz clàssic. Dumpy Lobsters (‘llagostes grassonetes’) ofereix un repertori de temes clàssics del jazz tradicional tot conferint-hi una gran dosi d’humor, tant en les traduccions de les lletres dels temes com en la relació que estableixen amb el públic durant el concert. Un espectacle que pot recordar la manera de fer del llegendari Rat Pack. Dumpy Lobsters ofereix un jazz de qualitat però alhora reivindica la importància d’allò que els nord-americans anomenen “entertainment”. 

Tags

Comments are closed